2. wellnessmassages

Bij Duende kun je de volgende wellnessmassages boeken:

Stoelmassage

De stoelmassage wordt door de masseur gegeven op een speciale stoel met de kleding aan. Door de houding kan vooral bij de nek, rug en armen een goede drukpuntmassage gegeven worden waardoor je spieren in 15 of 30 minuten weer lekker soepel worden. Het werkt verfrissend en ontspannend, stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Echt de a.p.k. onder de massages! Deze massage wordt aangeboden in de standard (15 minuten) en de Deluxe (30 minuten) en is ook op locatie te boeken zoals bij bedrijven, festivals of met een groep. Voor meer info bel met 06-52529499 of stuur een mail naar info@duendemassage.nl
Boek nu

Sportmassage

Sportmassage is zeker niet alleen voor sporters! Maar kan wel natuurlijk ūüėČ Met de sportmassage wordt er (nog) meer naar de kwaliteit van de spieren gekeken en is vooral bedoeld om de vermoeide spieren los te maken en de afvalstoffen helpen sneller af te voeren. Al met al¬† is dit dus een massage die wat “pittiger” is en daar is het resultaat ook naar!¬† Deze massage is te boeken als deelmassage (25 minuten), als lichaamsmassage(50 minuten), als uitgebreide massage(70minuten) en als de Deluxe massage (90minuten).

Wellnessmassage

Niets is heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Een wellnessmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler. Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug en nekklachten,  pijnlijke spieren en gewrichten worden door massage verlicht. Deze massage word als deelmassage (25 minuten), als lichaamsmassage (50minuten), als uitgebreide lichaamsmassage (70 minuten) en als de Deluxe (90minuten) aangeboden.

Hotstone massage

Een hotstonemassage is een massage van het lichaam met basaltstenen die de temperatuur van ongeveer 45 graden hebben.   De hitte  en het gewicht van de stenen dringen diep door in de spieren. Deze massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting en draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam. Deze massage word als deelmassage (50 minuten) ,uitgebreide massage (70 minuten) en de Deluxe massage (90minuten) aangeboden.
Boek nu
hotstoneIMG_4091leg-massage

Comments are closed